Huwelijksaanzoek Wilfred & Mirjam

Woensdag ochtend 28 juli kreeg ik een berichtje via Instagram: “Hee Carlyne, vandaag met toeval wat te doen? Mijn vriend neemt me mee met een volkswagen busje en we willen eigenlijk een paar toffe foto’s maken met dit mega mooie ding!!”

Je snapt hier kon ik geen nee opzeggen…. 🙂

Op naar Hank waar Wilfred & Mirjam naast een prachtig graan veld aan het genieten waren van een picknick.

Na wat foto’s gemaakt te hebben klommen ze nog even op het vw busje voor wat toffe platen. Tijdens het dansje pakte Wilfred een ring uit zijn broekzak en ging vervolgens op zijn knieën met DE vraag waar uiteraard een JA op klonk! Wat een heerlijke verassing was dit.

Enne Mirjam.. Zei je aan het begin nou zoiets van dat dit een waanzinnige plek had geweest voor een aanzoek? 😉

Na het opleveren van de foto’s stuurde Mirjam me een berichtje waar ik toch wel een beetje stil van werd: “Oprecht de traantjes van geluk, rolde over mn wangen, Mega mega mega mooie beelden, wat weet jij de emotie en het moment sterk vast te leggen. We zijn beide zo onwijs blij dat jij er bij bent geweest! Je bent een lieve schat en een fotograaf die ik zeker ga aanraden bij de mensen om me heen, topper! ❤️”

 

Lieve Wilfred & Mirjam enorm bedankt dat ik hierbij aanwezig mocht zijn! Spontane acties zijn de ALLER leukste maar deze was wel echt heel speciaal!